20.8 C
Skopje

Visar Ganiu mirëpriti Shoqatën për Zhvillim “Go Green”

E gjelbra nënkupton jetë, e pikërisht në drejtim të kësaj nënshkruam edhe memorandumin e bashkëpunimit me Shoqatën për Zhvillim të qëndrueshëm dhe mbrojtjen e mjedisit jetësor Go Green Shkup.

U zotuam se bashkërisht do të punojmë për të mirën e mjedisit ku jetojmë dhe krijimi i hapësirave të gjelbra do të jetë prioriteti ynë kryesor, gjithnjë duke inkurajuar edhe të rinjtë për të kontribuar në këtë drejtim.

Komuna e Çairit është komuna më e gjelbër në Shkup dhe do të vazhdojmë ta ruajmë këtë gjelbërim e të krijojmë hapësira të tjera shtesë.

TË FUNDIT

Detajet nga programi milionësh i MCC-së për Kosovën

Bordi Ekzekutiv i Korporatës së Sfidave të Mijëvjeçarit (MCC) ka miratuar Programin Kompakt me Kosovën në vlerë prej mbi 200-milionë dollarësh, kanë konfirmuar Qeveria...

Drejtori i Shoqatës së Mullistëve: Ka grurë nuk duhet të ketë frikë

Drejtori i Shoqatës së Mullistëve, Muhamet Farizi, ka deklaruar se Kosova nuk rrezikon të mbesë pa grurë dhe se qytetarët nuk duhet të kenë...