Ganiu: Projekti “Zero qen endacak në Çair” ka filluar të zbatohet

0
116

Fillon zbatimi i projektit: “Zero qen endacak në Çair”

Qytetarët e Fushës së Topanës raportuan për praninë e qenve endacak dhe ekipi mobil i Happy Shelter menjëherë reagoi duke marrë qentë nga rruga dhe tu ofrojë trajtim adekuat.

Në qendrën Happy Shelter ato do të trajtohen në bazë të ligjit deri në adoptim.

Falënderoj qytetarët për bashkëpunimin dhe qendrën Happy Shelter që po na ndihmon të zgjidhim këtë çështje në mënyrë të denjë.

<code><iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=314&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FVisarGaniu.Cair%2Fvideos%2F923548401911512%2F&show_text=false&width=560&t=0″ width=”560″ height=”314″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowfullscreen=”true” allow=”autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share” allowFullScreen=”true”></iframe></code>

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here