Ganiu: 50% e të punësuarve në Çair janë gra

0
110
Në Çair mbi 60% e drejtorëve të shkollave komunale janë gra!
Në Komunën e Çairit 50 % e të punësuarve janë gra.
Dhe nënkryetarja e ardhshme e Komunës së Çairit do të jetë një grua!
Video-përshkrim nga organizimi madhështor i Forumit të Gruas të Bashkimit Demokratik për Integrim-Dega Çair.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here