Duka: Mikpritja e qytetarëve na obligon të përkushtohemi maksimalisht

0
116
Tejet mbresëlënës ishte takimi i sotëm me banorët e rajonit 1 të qytetit ku gjatë këtij mandati investuam dhe realizuam edhe rezervuarin e ri prej 80 mijë euro, si dhe shumë investime ne infrastrukturë si pllakëzimi i rrugicave dhe trotuareve.
Mikëpritës dhe mirënjohës, gjë që na obligon që të përkushtohemi akoma dhe më shumë në mandatin e ardhshëm. Përkarhja masive që popullata ka për ne është garanca më e madhe e fitores së 17 tetorit, këtë e dëshmuan sot banorët e rajonit 1

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here