Ganiu: Me mikun nga Sanxhaku biseduam për binjakëzim të dy komunave tona, Çairit dhe Novi Pazarit

0
78

Visar Ganiu priti në takim Nihat Bishevacin, kryetar i Komunës së Novi Pazarit. Do të ketë binjakëzim mes dy komunave në të ardhmen dhe bashkëpunimi nuk do të mungojë.

Kisha kënaqësinë të jem nikoqir i kryetarit të Komunës së Novi Pazarit, z.Nihat Bishevac.

Me mikun nga Sanxhaku diskutuam rreth bashkëpunimit të ndërsjellë në fusha të ndryshme dhe për një binjakëzim të mundshëm të Komunës së Çairit dhe Novi Pazarit.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here