18.8 C
Skopje

Skandal/Bekim Sali turpërohet të tregojë se është nga Çairi?

Kandidati për kryetar të Çairit nga koalicioni ASH/Aletrnativa, Bekim Sali, në Programi200, ka paraqitur disa sfida me të cilat përballen banorët e Çairit, duke i replikuar kryetarit aktual.

Ai ka thënë se banorët turpërohen të tregojnë se jetojnë në Çair, derisa ka folur edhe për uzuripme të hapësirave publike, shkruan Alsat.

“Banorët e Çairit turpërohen sot të tregojnë se jetojnë në Çair, siguria është në nivelin më të ulët të mundshëm. Ka uzurpime të hapësirave të gjelbërta, derisa ata thonë se do t’i bënë të gjelbra. Nuk e di si do t’i bënë “, ka thënë Sali.

TË FUNDIT

Detajet nga programi milionësh i MCC-së për Kosovën

Bordi Ekzekutiv i Korporatës së Sfidave të Mijëvjeçarit (MCC) ka miratuar Programin Kompakt me Kosovën në vlerë prej mbi 200-milionë dollarësh, kanë konfirmuar Qeveria...

Drejtori i Shoqatës së Mullistëve: Ka grurë nuk duhet të ketë frikë

Drejtori i Shoqatës së Mullistëve, Muhamet Farizi, ka deklaruar se Kosova nuk rrezikon të mbesë pa grurë dhe se qytetarët nuk duhet të kenë...