18.8 C
Skopje

Gjithsej 1.619.857 persona janë regjistruar, thonë nga Enti Shtetëror i Statistikës

Gjithsej 1.619.857 persona, 503.491 amvisëri dhe 711.695 banesa janë regjistruar deri dje në orën 20, publikoi sot Enti Shtetëror i Statistikës.

Mundësia për vetëregjistrim të personave në jashtë vendit, ndërkaq e kanë shfrytëzuar – 198.589 qytetarë nga diaspora.

Sot është dita e 23-të e Regjistrimit 2021 dhe deri në fund mbesin edhe tre ditë.

Përveç në shtëpitë e tyre, qytetarët mund të regjistrohen edhe në pika të caktuara në komunat e tyre që i hapi Entit Shtetëror i Statistikës. Lokacionet për regjistrim janë në dispozicion në linkun e ESHT: https://popis2021.stat.gov.mk/Upatstva/SpisokNaKPRzaPopisuvanje.pdf

Regjistrimi i popullsisë, amvisërive dhe banesave në Republikën e Maqedonisë së Veriut, i cili zyrtarisht filloi më 5 shtator dhe do të zgjasë deri më 30 shtator.

TË FUNDIT

FC Prishtina vazhdon me përforcime, tani me brazilianin Marclei Santos

FC Prishtina ka prezantuar transferimin e tretë brenda ditës së premte dhe të pestin në afatin kalimtar veror. Sulmuesi brazilian, Marclei Cesar Chaves Santos,...

Detajet nga programi milionësh i MCC-së për Kosovën

Bordi Ekzekutiv i Korporatës së Sfidave të Mijëvjeçarit (MCC) ka miratuar Programin Kompakt me Kosovën në vlerë prej mbi 200-milionë dollarësh, kanë konfirmuar Qeveria...