Filloi rikonstruimi i lagjes “Lenin” në Tetovë

0
80

Edhe një investim infrastrukturorë në Tetovë nga i cili do të përfitojnë qytetarët.

Kësaj rradhe është lagjja ” Lenin” në Tetovë që përfshihet nga ky investim i Komunës së Tetovës informon TetovaSot.

Me këtë rast Kryetarja e Komunës së Tetovës tha se po punohet që të kemi një qytet me infrastrukturë të mirë në cdo zonë.

Në Tetovë poashtu janë përfshirë edhe shumë lagje të ndryshme në projekte të shumta infrastrukturore dhe në shumë sfera të tjera .

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here