Ganiu: Komuna hap dyert për ata që nuk janë regjistruar (Video)

0
99
“Unë dhe familja ime e përfunduam procesin e regjistrimit me sukses”, është shprehur Ganiu.
Bashkëqytetarë të mi, Regjistrimi është tejet i rëndësishëm për të gjithë ne, andaj ju ftoj të regjistroheni.
[/video]

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here