Sela nuk respekton ezanin, vazhdon me deklaratë

0
111

Ezani thërret ndërsa Sela vazhdon me deklaratën e tij për media

Dihet se gjithmonë kur thërret ezani funksionarë e të tjerë ndalen dhe respektojnë duke mos folur.

E njëjta gjë nuk ndodh edhe me Ziadin Selën i cili sot nuk u ndal por vazhdoi me fjalimin e tij para gazetarëve.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here