Ganiu: Nga java e ardhshme fillojnë punimet intensive për Xhaminë në Fushë Tophanë (Foto)

0
79

Punët e mira me miq të mirë

“Sapo mbarova takimin me përfqësusit e Ndërmarjes “Fim Kompani”, z. Yusuf Kardelen, shef i ndertimtarisë dhe perfaqësuesin e Bashkesisë Fetare Islame të Turqisë z. Engin Yilmas”, ka shkruar Ganiu në Facebook.

Të dy bashkë më siguruan se prej javës së ardhshme vazhdojnë punimet në mënyrë intensive për ndërtimin e Xhamisë së re në lagjen Fushë Tophanë.

Kjo Xhami është më e madhja në vend dhe njëherit do të ndërtohet në formën e një kompleksi islam.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here