Asani: Në bashkëpunim me banorët po bëjmë punë të mira

0
92

“Në vazhdimësinë e aktiviteteve të parapara me planprogram të buxhetit për vitin 2021, me përkrahje të pushtetit qëndrorë, i erdhi rradha edhe përfundimit të tretoarit në fshatin Odër, që do të thotë nga fshati Neproshten e deri në fshatin Odër përgjat rrugës Tetovë-Jazhincë të kemi tretoar dhe ndriçim publik përgjatë gjithë rrugës, siguri e plotë në komunikacion dhe pamje më të mirë për vozitësit!”, ka thënë Asani.

Përgjat gjithë kësaj kohe, gjatë realizimit të punimeve, falenderoj banorët e të gjithë zonës për mirkuptimin e treguar duke mos pasur asnjë pengesë përgjat rrugës në zhvillimin e punimeve!

Edhe përkundër pandemisë dhe vështirësive që hasëm, Ju siguroj, se bashkërisht me stafin e komunës, kemi siguruar shumë punë të mira për banorët e kësaj zone, shumë projekte të nënshkruara që janë në fazë për realizim gjatë këtijë viti!

Bashkërishtë, në agjendën e gjelbër

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here