20.8 C
Skopje

Arifi: Filloi rikonstruimi i rrugës që lidh spitalin me rrugën “Dervish Cara”

Ka filluar rikonstruimi i rrugës që lidh spitalin e Tetovës me rrugën Dervish Cara!

Ky projekt përfshin :

-Asfaltimin e rrugës në gjatësi 180m dhe gjërësi 6m

-Regullimin e trotuareve në të dyja anët me gjërësi 2m

-Ndërtimin e kanalizimit në gjatësi 185m

-Kjo rrugë është një nga akset kryesore në pjesën qendrore të qytetit!

#EdheMëShumëPërTetovënTonë

TË FUNDIT

Detajet nga programi milionësh i MCC-së për Kosovën

Bordi Ekzekutiv i Korporatës së Sfidave të Mijëvjeçarit (MCC) ka miratuar Programin Kompakt me Kosovën në vlerë prej mbi 200-milionë dollarësh, kanë konfirmuar Qeveria...

Drejtori i Shoqatës së Mullistëve: Ka grurë nuk duhet të ketë frikë

Drejtori i Shoqatës së Mullistëve, Muhamet Farizi, ka deklaruar se Kosova nuk rrezikon të mbesë pa grurë dhe se qytetarët nuk duhet të kenë...