23.8 C
Skopje

Merko: Regjistrimi është i rëndësishëm, është garancion për ardhmërinë dhe zhvillimin e shtetit

Edhe kryetari Ramis Merko kreu obligimin e tij si qytetar dhe u regjistrua në regjistrimin e popullsisë në Republikën e Maqedonisë së veriut.

Ky proces është tejet i rëndësishëm për zhvillimin e shtetit dhe garancion për ardhmërinë e tij.

Të gjithë sëbashku të dëshmojmë sjellje me përgjegjësi dhe të kontribuojmë në regjistrimin e popullsisë si përgjegjësi qytetare.

Urime për të gjithë regjistruesit në terren dhe ekipin punues të Entit shtetëror të statistikave.

TË FUNDIT

Disenjatori me koleksione unike me motive shqiptare

Nisi që i ri të merret me artin dhe të bukurën, për të vazhduar që me sukses ta jetësoj këtë dhunti me kreativitet në...

FC Prishtina vazhdon me përforcime, tani me brazilianin Marclei Santos

FC Prishtina ka prezantuar transferimin e tretë brenda ditës së premte dhe të pestin në afatin kalimtar veror. Sulmuesi brazilian, Marclei Cesar Chaves Santos,...

Detajet nga programi milionësh i MCC-së për Kosovën

Bordi Ekzekutiv i Korporatës së Sfidave të Mijëvjeçarit (MCC) ka miratuar Programin Kompakt me Kosovën në vlerë prej mbi 200-milionë dollarësh, kanë konfirmuar Qeveria...