20.8 C
Skopje

Ganiu dhe rinia e Çairit promovuan “Rrugën e Paqes” në Çarshi të Shkupit

“Rrugën e Paqes” e promovuam në Ditën e Paqes

Ditën ndërkombëtare të paqes zgjodhëm për ta shënuar me një mënyrë veçantë duke promovuar “Rrugën e paqes” në vendin që gjendet në zemrën e Çairit dhe ku jam i sigurt se secili njeri e gjen paqen- në Çarshinë e Vjetër.

Ky le të jetë një urim përmes të cilit do të lëmë gjurmë dhe porosi për  gjeneratat e ardhshme dhe njëkohësisht sot e çdo ditë le të reflektojmë ndaj atyre vlerave që kultivojnë dhe forcojnë themelet e paqes.

TË FUNDIT

Detajet nga programi milionësh i MCC-së për Kosovën

Bordi Ekzekutiv i Korporatës së Sfidave të Mijëvjeçarit (MCC) ka miratuar Programin Kompakt me Kosovën në vlerë prej mbi 200-milionë dollarësh, kanë konfirmuar Qeveria...

Drejtori i Shoqatës së Mullistëve: Ka grurë nuk duhet të ketë frikë

Drejtori i Shoqatës së Mullistëve, Muhamet Farizi, ka deklaruar se Kosova nuk rrezikon të mbesë pa grurë dhe se qytetarët nuk duhet të kenë...