29.8 C
Skopje

Merko i pranishëm në stërvitjen e parë ndërkombëtare “NATO-EADRCC”

Kryetari Ramis Merko mori pjesë në stërvitjen e parë ndërkombëtare “NATO-EADRCC” që filloi zyrtarisht sot dhe do të zhvillohet nga 20-24 shtator në territorin e dy komunave, të Strugës dhe të Ohrit.

Bëhet fjalë për aktivitet  në korniza të Axhendës së NATO-s 2023 për gatishmërinë civile të vendeve anëtare të Aleancës.

Në këtë aktivitet morën pjesë përfaqësues të 28 vendeve anëtare dhe partnere të NATO-s dhe disa organizatave ndërkombëtare, si dhe përfaqësues të qeverisjes qëndrore dhe lokale.

Kryetari Merko është i bindur se ky ushtrim ndërkombëtar do të kontribuojë në përmirësimin e efikasitetit dhe forcimin e marrëdhënieve të ndërsjella në nivel kombëtar dhe ndërkombëtar.

TË FUNDIT

ITSHKSH: Shkulja e bredhit të Nënë Terezës, akt barbar!

Nga Instituti i Trashëgimisë Shpirtërore e Kulturore të Shqiptarëve në Shkup sot kanë reaguar për shkuljen e bredhit të Nënës Terezë në sheshin e...

Merko: Dita e pavarësisë së SHBA-së është moment kyç për demokracinë dhe historinë botërore

Kryetari i Komunës së Strugës z. Ramis Merko uron 4 Korrikun, festën e madhe kombëtare të Shteteve të Bashkuara të Amerikës. Dita e pavarësisë së...

Zv/ministri Bushi: Gëzuar 4 Korrikun Amerikë, mike e RMV-së dhe aleate e shqiptarëve

Zëvendësministri i Punëve të Brendshme, Nazim Bushi sot përmes një fraze të presidentit historik të SHBA-ve, John F. Kennedy në faqen e tij zyrtare në facebook...