Grubi: 1.132.484 qytetarë të regjistruar, vazhdoni regjistrohuni

0
86

Rritja e vazhdueshme e numrit të qytetarëve të regjistruar dëshmon mbi qasjen serioze të të gjithëve për ta përfunduar me sukses këtë mision të rëndësishëm për të ardhmen e shëndoshë.

 

Të vazhdojmë të regjistrohemi me gjithë familjet tona këtu në vendin tonë, të bisedojmë edhe me të afërmit që i kemi në diasporë që nuk janë regjistruar dhe t’ua rikujtojmë se deri më 30 Shtator mund ta bëjnë këtë përmes faqes: https://census.stat.gov.mk

 

Regjistrimi është më shumë se proces statistikor! Është udhërrëfyesi i së ardhmes së shëndoshë!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here