Bexheti në Reçicë të vogël, takim me qytetarët

0
109

Sadi Bexheti bashkë me kryesuesin e listës për këshilltarë Pajtim Thaçi dhe kryetarin e degës Driton Ibishi vizituan disa lagje të Reçicës së Madhe dhe Reçicën e Vogël.

Vizioni shpresëdhënës i PDSH-së dhe Sadi Bexhetit për qytetin e Tetovës u mirëprit me mbështetje të plotë nga aktivistë dhe banorë. Për fat të mirë problemet e qytetit gjejnë zgjidhjen e duhur nga programi jonë për zgjedhjet lokale.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here