Grubi: 951.151 të regjistruar, të lëmë gjurmë të suksesshme në perfundim

0
80

Procesi i regjistrimit të popullsisë po avancon çdo ditë e më shumë, pa asnjë pengesë dhe sipas të gjitha dispozitave ligjore.

Të vazhdojmë deri më 30 Shtator të mirëpresim regjistruesit dhe bashkë me familjet tona të lëmë gjurmë në përfundimin me sukses të procesit më të rëndësishëm për të ardhme të shëndoshë!

Diaspora regjistrohet në: https://census.stat.gov.mk

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here