Shilegov: Askush nuk do të përjashtohet nga procesi i decentralizimit

0
86

Kryebashkiaku i Shkupit i ftuar në emisionin “Magazina Ekonomike” tha se askush nuk do të përjashtohet nga procesi i decentralizimit, ose nga i gjithë hartimi i decentralizimit.

“Teksti që po hartojmë është i gjithi transparent dhe i qasshëm për publikun”, tha Shilegovi.

Sipas tij, për këtë temë do të hapet një debat i gjerë publik, për të kontrolluar të gjitha pjesët e projektit hap pas hapi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here