Ziadin Sela nuk u përgjigj pse është në koalicion me Mickoskin pas asaj që i ndodhi më 27 prill – ai akuzoi gazetaren se pyetja ishte porositur nga..

0
66

Kryetari i Aleancës për Shqiptarët, Ziadin Sela gjatë paraqitjes së tij në TV 24, në emisionin “24 analizë”, gazetarja Dushica Mrgja i bëri këtë pyetje Ziadin Selës:“Si do t’u thoni mbështetësve dhe simpatizantëve tuaj – se kur përmendet Ziaadin Sela, imazhi i parë është fytyra juaj e përgjakur, pa ndjenja, në dyshemen e kuvendit në 27 Prill dhe të gjitha mesazhet që erdhën pas kësaj – do tu thonë simpatizantëve tuaj që të votojnë për VMRO-DPMNE-në më 17 tetor? Sepse, a nuk jeni ju një njeri që nuk bëni gjithçka për pushtet? Hristijan Mickoski nuk ishte në kuvend, por ishte para kuvendit si pjesë e protestave të “Maqedonisë së Përbashkët”.Ziaadin Sela u përgjigj me një pyetje: “Kjo pyetje është nga Artan Grubi ose nga kush, sepse ai kishte të njëjtën deklaratë …”Gazetarja pas kësaj akuze disa herë ia bëri me dije dhe ia tërhoqi vërejtjen Ziadin Selës se ishte ofenduar nga një përgjigje e tillë dhe i kërkoi që të kërkoj falje: “Nuk mund të etiketosh një gazetar… Askush nuk të jep të drejtën t’i thuash një gazetari se një politikan i ka kërkuar atij që të parashtrojë një pyetje … “, theksoi Dushica Mrgja.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here