20.8 C
Skopje

Zaev në Tiranë, merr ftesë nga Kancelarja Merkel

Kryeministru Zoran Zaev, me ftesë të Kancelares së Republikës Federale të Gjermanisë, Angela Merkel, sot do të udhëheq delegacionin qeveritar në vizitë njëditore në Tiranë.
Kryeministri Zaev do të merr pjesë në takimin e punës së Kancelares Merkel me liderët e vendeve nga Ballkani Perëndimor.
Sipas agjendës, gjatë pasdites, Zaev bashkërisht me zëvendëskryetarin e Qeverisë i ngarkuar për Çështje Evropiane, Nikolla Dimitrov dhe ministrin e Punëve të Jashtme, Bujar Osmani do të kenë takim dypalësh me Kancelaren Merkel.
Në kuadër të vizitës një ditore në Tiranë, kryeministri Zaev do ta vizitojë edhe Qendrën Maqedonase Kultutore në Tiranë.

TË FUNDIT

Detajet nga programi milionësh i MCC-së për Kosovën

Bordi Ekzekutiv i Korporatës së Sfidave të Mijëvjeçarit (MCC) ka miratuar Programin Kompakt me Kosovën në vlerë prej mbi 200-milionë dollarësh, kanë konfirmuar Qeveria...

Drejtori i Shoqatës së Mullistëve: Ka grurë nuk duhet të ketë frikë

Drejtori i Shoqatës së Mullistëve, Muhamet Farizi, ka deklaruar se Kosova nuk rrezikon të mbesë pa grurë dhe se qytetarët nuk duhet të kenë...