Bekteshi: Turizmi po rikthehet në normalitet

0
96

Masat e Ministrisë së Ekonomisë po japin rezultate, turizmi po kthehet ngadalë në normalitet.

Numri i turistëve në periudhën janar – korrik 2021 krahasuar me të njëjtën periudhë të vitit të kaluar është rritur me 56.6%.

Numri i qëndrimeve gjatë natës është rritur me 46.4%.

Në shtatë muajt e parë, janë regjistruar 317,713 turistë të cilët kanë realizuar  1,034,645 qëndrime gjatë natës.

Është rritur numri i turistëve vendor si rezultat i fushatës PUSHIME NË VEND dhe vauçerave për turizëm, ndërsa tek turistët e huaj VULA E SIGURISË (safe travel stamp) ka dhënë rezultatet e pritura.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here