18.8 C
Skopje

Shilegov: Nuk kam parë nga dikush të ofrojë diçka konkrete për zhvillimin e qytetit

Në intervistën e mbrëmshme në lajmet e TV Telma, kryetari i Shkupit Petre Shilegov theksoi se kandidatët e tjerë edne nuk kanë u kanë ofruar qytetarëve ndonjë ofertë për zhvillimin e qytetit të Shkupit:

“Unë nuk kam dëgjuar, kush ofron diçka të re lidhur me transportin publik, kush çka ofron për zhvillimin e qytetit, kush ofron diçka për mbrojtjen e mjedisit, kush çka ofron për zgjidhjen e urbanizmit për qytetin tonë, pjesa për të cilën ne nuk flasim është miratimi i planit të përgjithshëm urban duhet të miratohet në vitin 2022.”

Në lajmet e TV Telma, kryetari Shilegov gjithashtu njoftoi edhe për qarkoren jugore të Shkupit:“Qyteti ka bërë përparim serioz. Unë njoftova dhe do të fshij qarkoren jugore nga qyteti, është një qarkore që duhet të përgjysmo Vodno-në”.

Shilegov gjithashtu informoi mbrojtjen e pjesëve të qytetit që janë shkatërruar, duke njoftuar se në ato pjesë planifikohet ndërtimi i objekteve publike siç janë parqet, spitalet dhe shkollat dhe jo vetëm ndërtesat e banimit.

TË FUNDIT

Detajet nga programi milionësh i MCC-së për Kosovën

Bordi Ekzekutiv i Korporatës së Sfidave të Mijëvjeçarit (MCC) ka miratuar Programin Kompakt me Kosovën në vlerë prej mbi 200-milionë dollarësh, kanë konfirmuar Qeveria...

Drejtori i Shoqatës së Mullistëve: Ka grurë nuk duhet të ketë frikë

Drejtori i Shoqatës së Mullistëve, Muhamet Farizi, ka deklaruar se Kosova nuk rrezikon të mbesë pa grurë dhe se qytetarët nuk duhet të kenë...