20.8 C
Skopje

Arifi: Nikushtaku do të bëhet me ujë të pijshëm

Kryetari i Likovës ka shpërndarë një lajm nëpërmjet Facebookut për të gjithë banorët e Nikushtakut. Tani më do të ketë ujë të pijshëm por jo vetëm për Nikushtakun por edhe për të gjitha fshatrat fushore të Komunës.

Mirëmëngjesi !

” EDHE NIKUSHTAKI SHUMË SHPEJT ME UJË TË PIJSHËM ”

Pas Likovës, Orizares, Sllupçanit e Llojanit, këtyre ditëve filluan punimet për ndërtimin e rrjetit të ujësjellësit edhe në f. Nikushtak. Gjithëashtu më parë kan përfunduar punimet për vendosjen e gypsjellësit kryesor prej Filterstacionit – Likovë, në drejtim të f. Hotël – f. Mateç – f. Vishticë e deri në  f. Nikushtak, filterstacioni dhe objekti sedimental – kullues.

Shumë shpejt jo vetëm f. Nikushtak, por të gjitha fshatrat fushore të Komunës së Likovës do të bëhen me ujë të pijshëm.

#MbajmëPremtimet

#BashkëMëTëFortë

#BashkëVazhdojmë

TË FUNDIT

Detajet nga programi milionësh i MCC-së për Kosovën

Bordi Ekzekutiv i Korporatës së Sfidave të Mijëvjeçarit (MCC) ka miratuar Programin Kompakt me Kosovën në vlerë prej mbi 200-milionë dollarësh, kanë konfirmuar Qeveria...

Drejtori i Shoqatës së Mullistëve: Ka grurë nuk duhet të ketë frikë

Drejtori i Shoqatës së Mullistëve, Muhamet Farizi, ka deklaruar se Kosova nuk rrezikon të mbesë pa grurë dhe se qytetarët nuk duhet të kenë...