20.8 C
Skopje

Arbër Ademi: Shpresojmë që Franca të na mbështesë drejt anëtarësimit në BE

Sot me kënaqësi takova Delegacionin e Grupit për miqësi ndërparlamentare Francë – Ballkani Perëndimorë të Senatit të Republikës së Francës të përbërë nga senatorja Marta de Cidrac dhe senatorët Arnaud Bazin, Vincent Ségouin, Mickael Vallet dhe sekretari i Grupit të miqësisë Francë – Ballkani Perëndimor, Guillaume Renaudineau.
Gjatë takimit theksova se Republika e Maqedonisë së Veriut me përkushtim të madh dhe me përgjegjësi është e angazhuar në përmbushjen e të gjitha kushteve për anëtarësim në Bashkimin Evropian, me shpresë që edhe mbështetja e Francës nuk do të mungojë në rrugëtimin tonë politik më me rëndësi për vendin.

TË FUNDIT

Detajet nga programi milionësh i MCC-së për Kosovën

Bordi Ekzekutiv i Korporatës së Sfidave të Mijëvjeçarit (MCC) ka miratuar Programin Kompakt me Kosovën në vlerë prej mbi 200-milionë dollarësh, kanë konfirmuar Qeveria...

Drejtori i Shoqatës së Mullistëve: Ka grurë nuk duhet të ketë frikë

Drejtori i Shoqatës së Mullistëve, Muhamet Farizi, ka deklaruar se Kosova nuk rrezikon të mbesë pa grurë dhe se qytetarët nuk duhet të kenë...

Ganiu: UNT-ja është tempulli i vërtetë i diturisë

Universiteti “Nënë Tereza” është tempulli i vërtetë i diturisë. E studentët e këtij Universiteti janë e ardhmja jonë e ndritur, janë progresi jonë, janë...