Gjithësej 300 kandidat për kryetar komunash në RMV

0
104

Qyteti i Shkupit ka më shumë interes, pasi kanë aplikuar deri në 12 kandidatë për kryetarë komunash.

Komisioni Shtetëror Zgjedhor shpalli një listë të kandidatëve për kryetarë komune, një ditë pas afatit deri në të cilin ata mund të regjistroheshin në KSHZ.
Lista përfshin gjithsej 297 kandidatë për kryetarë të 80 komunave dhe Qytetin e Shkupit. Më shumë kandidat të paraqitur për kryetarë komunash ka për Qytetin e Shkupit, deri në 12.

KSHZ -ja ende po përpunon kandidatët për anëtarë të këshillit komunal.

Zgjedhjet lokale janë caktuar për 17 tetor.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here