Arifi: Fshati Hotël ka fushë sportive moderne

0
119

Edhe një fushë e re sporti u hap në fshatin Hotël. Kjo meritë sipas kryetarit Arifi i shkon edhe familjes Fetai për investimin e qëlluar në këtë fshat.

Ditën e premte u bë hapja solemne e Stadiumit të ri “ARENA SPORT” në fshatin Hotël.

Urojmë familjen Fetai për këtë investim të qëlluar, që do të shërben për aktivitete sportive për banorët e f.Hotël dhe në përgjithësi për banorët e komunës tonë.

#SportiParaSeGjithashNënkuptonEdheZhvillimNëÇdoAspekt

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here