Fronti Europian hapi sot Shtabin zgjedhor në lagjen Migeni në Tetovë. Të pranishmëve iu drejtua kryetari i PDSH Menduh Thaçi, Sekretari gjeneral i BDI Faton Ahmeti dhe kandidati për President, Bujar Osmani. Menduh…

Rajon

Sport

BOTA

web